Estàs a: inici > assegurança salud > Companyies > compania > Agrupació Mutua

Agrupació Mutua

Una mutua centenària

Agrupació Mútua és una mútua d’assegurances, una entitat privada sense ànim de lucre especialitzada en assegurances per a persones que ofereix, des de 1902, la cobertura d'assegurances de previsió personal (Salut, Vida, Estalvi i Pensions) i de rams diversos (Llar, Automòbil, Comunitats, etc.). Agrupació Mutua és una de les entitats mutuals més antigues d'Espanya i referent al mercat assegurador espanyol pels seus productes i serveis innovadors i avançats.

L’assegurança mèdica d'Agrupació Mútua posa a la teva disposició més de 1.000 facultatius de medicina general, 600 pediatres, 9.300 especialistes i 170 centres mèdics.

Tusegurosalud.com t'ofereix l'opció de calcular la teva assegurança mèdica i crear la teva pròpia comparativa d'assegurances mèdiques entre Agrupació Mútua i altres companyies.

Decideix sobre que assegurança mèdica s'adapta millor a les teves necessitats, consulta els nostres consells abans de triar una assegurança de salut. Des de Tusegurosalud.com pots contractar o sol·licitar que un assessor personal resolgui els teus dubtes.


Opcions d'assegurances mèdiques a Agrupació MútuaPlusmedic 

Assegurança de salut de la modalitat d'assistència sanitària a través de quadre mèdic concertat que ofereix una assistència mèdica integral que cobreix l'atenció primària (medicina general, pediatria, ATS), urgències, l'atenció d'especialistes, mitjans diagnòstics, tractaments terapèutics, hospitalització mèdic-quirúrgica i psiquiàtrica, UVI i altres serveis com a assistència i urgències a l'estranger, segona opinió mèdica i tarifes especials en serveis mèdics no coberts en pòlissa.


Fleximedic

Assegurança de salut de la modalitat d'assistència sanitària a través de quadre mèdic concertat que ofereix una assistència mèdica integral però amb una major participació de l'assegurat en el cost del servei.

Amb aquesta assegurança mèdica, l'assegurat es beneficia d'unes primes inferiors i participa en el cost pagant a la companyia les visites mèdiques, les urgències i certs tractaments (fins a un màxim de 300€/any). Si en cas d'intervenció quirúrgica o hospitalització li atenen fora dels centres concertats, percebrà una indemnització econòmica en funció d'un barem. Amb aquesta opció l'assegurat parteix d'una prima inferior i sap per endavant el sobrecost que li pot suposar el fer ús de la seva assegurança mèdica.

Cirurgía Sense Sang

Agrupació Mutua ofereix una versió dels seus productes Plusmedic i Fleximedic adaptats als tractaments de Cirurgia Sense Sang. Localitza i coordina a metges, especialistes, cirurgians i hospitals per subministrar el millor tractament i intervencions disponibles d'aquest tipus de cirurgia. En cas de ser necessari i sempre que la gravetat impedeixi el trasllat, posa a la disposició del pacient el mitjà de transport sanitari més adequat respectant la decisió de no rebre sang o hemoderivats.

Totalmedic

Assegurança de salut de la modalitat de reemborsament de despeses que permet triar facultatius i centres sanitaris en qualsevol lloc del món, sense cost en cas de triar els professionals i centres concertats i garantint el reemborsament del 90% de les despeses en territori nacional, i del 80% fora d'ell, amb un límit total de 200.000€ anuals en cas d'accedir a serveis prestats fora del quadre mèdic de la companyia.

Sportmedic

Producte d'assistència mèdica dirigit a les persones que practiquen esport de forma habitual i que pot contractar-se conjuntament amb un producte de salut o individualment. Exclusiu per Barcelona i Palma.

En subscriure Sportmedic Agrupació Mútua tens al teu abast tres tipus de cobertures:

  • · Cobertures mèdicoesportives bàsiques sense cost.
  • · Cobertures mèdicoesportives a preus especials.
  • · Serveis mèdicoesportius amb descomptes.

 


Informació d'interès sobre Agrupació Mútua


 

Truca’ns

 902 107 281 o 934 677 197

o si ho prefereixes 

Et truquem

Un assessor especialitzat t'ajudarà aclarir els teus dubtes sobre les assegurances de salut d'Agrupació Mútua i triar l’assegurança de salut que millor s'ajusti a les teves necessitats.

 
  

Àmbit geogràfic de cobertura Agrupació Mútua disposa d'un ampli quadre mèdic i centres assistencials a Aragó, Balears, Cantàbria, Catalunya, La Rioja, Llevant, Madrid, Múrcia, Navarra i a Còrdova, Màlaga i Sevilla.


Accés a la guia mèdica de serveis i professionals